Welkom bij

Mie maan!

Nu bij Mie Maan verschillende ontbijtconcepten van 09:00 tot 11:00 

Openingsuren

Graag verwelkomen wij jullie in de zomer van 09:00 tot 21:00, en is het mogelijk om eten te bestellen tot 20:00. In de winterperiode verwelkomen wij jullie ook met alle plezier, maar dan va 09:00 tot 20:00, en is het mogelijk om eten te bestellen tot 19:00.
Op donderdagen zijn wij gesloten.
hopelijk tot binnenkort!

Reservaties

Gelieve reservaties minstens 1 dag op voorhand telefonisch door te geven op het nummer 014/54.40.28 (dit zowel voor ontbijt als warme maaltijd)

Algemene info

Vanuit Herberg Mie Maan kunt u optimaal genieten van al het moois wat onze bijzondere streek u te bieden heeft. Het hartelijk onthaal, de gezellige sfeer en de lekkere keuken staan garant voor een ontspannen verblijf. Nu is Mie Maan een nieuwe weg ingeslagen met een snelbediening, waar je zelf kan rondwandelen, alle producten bekijken om dan je keuze te maken. Zo zit je in een recordtijd terug aan tafel en hoef je niet te wachten! Je kan bij ons genieten van ambachtelijk bereide gerechten, meer dan 50 belgische bieren op fles, en patisserie & ijs uit eigen bakkerij. En dankzij de ‘snelbediening’ kan u nu 6 dagen op 7, van 9 uur ‘s morgens tot 9 uur ‘s avonds (in de zomer, tijdens de winterperiode van 09:00 tot 20:00) bij ons terecht!

De prachtige omgeving met de vele sportieve mogelijkheden spreken ieder buitenmens en sportieveling aan. Het is niet alleen het walhalla voor wandelaars maar ook liefhebbers van paardensport, fietsers en nordic-walking komen hier volop aan hun trekken. Motorrijders en wielrenners kunnen ongelimiteerd kilometers maken door het mooie kempenland. Voor mountainbikers zijn er diverse routes en een uitgebreid netwerk aan bewegwijzerde tochten.
Na de rit staat in de herberg een stevige maaltijd of een lekkere trappist voor u klaar.

We stellen u graag onze site voor en we hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze snelbediening!

Wandel info

500 km wandelplezier in het Merodegebied!! Dé wandelknooppuntkaart waarmee je zonder de kans verloren te lopen je eigen wandelweg uitstippelt.  (gemeente Westerlo, Herselt, Laakdal, Geel, Scherpenheuvel-Zichem en Tessenderlo).

Het domein van de Merode is een gebied van bijna 1.500ha, dat zich uitstrekt over de provincies Antwerpen,Vlaams-Brabant en Limburg.  De bossen en landerijen waren eeuwenlang eigendom van de prinsen de Merode. Het wandelnetwerk verbindt vier belangrijke bosgebieden binnen het domein de Merode met elkaar.  De deelgebieden Helschot , Varenbroek en Kwarekken richten zich meer op de echte natuurliefhebbers die niet terugschrikken voor paadjes die er niet altijd even effen bij liggen.  De Beeltjes is een echt gezinsbos.  De HERTBERG (Mie Maan en omgeving) is een paradijs voor de zachte recreant met zijn uitgebreid aanbod voor wandelaars, fietsers, mountainbikers en ruiters. (ruiters kunnen nu via de GR 5 richting Westerlo en Tessenderlo. Er is een ruiternetwerk in de maak.

Mountainbike info

Er is een mountainbike-knooppuntennetwerk.  Voorlopig start het mountainbikeparcours richting Elsschot – 1e electriciteitspaal aan kleine parking.  Alle info hierover hangt in het infobord recht tegenover de herberg.

Fiets info

Ga eens naar www.fietsnet.be : zij rekenen de afstand van je fietstocht via de knooppunten netjes uit. Tip: Mie Maan is te vinden te Herselt vlakbij fietsknooppunt 88.

Mobilhome info

U mag uw mobilhome parkeren op de parking achter de herberg .  Een nachtje blijven staan : geen probleem.  Als tegemoetkoming komt U wel iets verbruiken in onze zaak. Afgesproken!

Scroll to top